Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Azi, prima intilnire sindicat-administratie "Laminorul", la Directia Muncii

In cursul acestei zile va avea loc la Directia Muncii prima intilnire intre sindicat si administratia "Laminorul", in incercarea de conciliere a conflictului de interese reclamat de organizatia sindicala. "Fiecare tabara isi desemneaza reprezentantii la aceasta intilnire si speram sa se ajunga rapid la o intelegere avantajoasa a ambelor parti", spera liderul Sindicatului "Metal 94", Constantin Iarca.
Partenerii de dialog social din cadrul uzinei brailene au de solutionat mai multe revendicari sindicale, printre care majorarea salariilor cu 25%, plus indexari trimestriale, asigurarea salariatilor pentru riscul de accidentare si boli profesionale, subventionarea unei parti a costului meniului la cantina societatii si acordarea in ocazii speciale de tichete cadou salariatilor. De asemenea, sindicatul solicita si participarea societatii la pilonul III al asigurarii pentru pensie, precum si renuntarea la programul de lucru recent implementat in cadrul unitatii.
Reamintim ca in cursul saptaminii trecute, sindicatul a inregistrat la Directia Muncii un conflict de interese, dupa ce negocierile cu administratia pe tema salarizarii s-au blocat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii