Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A avut loc deschiderea oficiala a Academiei de Vara Forum IT

Ieri, Teatrul "Maria Filotti" a gazduit deschiderea oficiala a celei de-a patra editii a Academiei de vara Forum IT, desfasurata sub sloganul "IT Based Education vs. Cyber Threats".
La eveniment au fost prezenti Sanda Foamete, senior manager pe probleme educationale din cadrul Microsoft, Sergiu Nistor, secretar general, Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO, Claudiu Stoica, de la Agentia Nationala Antidrog, primarul municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu, viceprimarul Doina Ciocan si vicepresedintele CJ, Florin Mija.
"In primul rind va salut si va doresc o sedere placuta la Braila. Vreau sa va zic ca tocmai ce s-au derulat doua week-end-uri de foc la Braila, Zilele Municipiului Braila, Festivalul International de Muzica Populara “Cintecul de dragoste de-a lungul Dunarii”, va veni si “Festivalul Zile si Nopti de Teatru European”. Braila a intinerit cu 160 de tineri. Ma bucur ca sinteti aici, sper sa mearga lucurile cit mai bine la Braila. Impreuna cu doamna viceprimar, Doina Ciocan, am incercat sa facem tot ce ne-a stat in putinta sa va simtiti bine la Braila", a punctat primarul Brailei, Aurel Gabriel Simionescu
Astazi, Microsoft ii va incinta pe participantii taberei in cadrul unei prezentari realizate de o echipa tinara de programatori din cadrul Microsoft, Microsoft Srudent Partners. De asemenea, Dan Iancu de la "PC Magazine" va tine un workshop despre jurnalistica IT. Joi, este ziua Intel si este programata o prezentare care se anunta foarte atractiva, mai ales pentru ca participantii vor fi rasplatiti cu premii consistente. Vineri, 28 august, iese la rampa Asus cu mini - notebook-urile Eee PC. Simbata, programul participantilor este destul de incarcat. Romtelecom, nVidia si iNES ii va tine la curent pe participanti cu noutatile din domeniul lor de activitate. In ultima zi, duminica, tinerii informaticieni vor merge pe Dunare intr-o excursie organizata de Primaria municipiului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii