Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avion de pasageri prăbuşit în Rusia, 44 de persoane au murit

"Potrivit datelor furnizate, la bord erau 45 de persoane, 37 de pasageri şi opt membri ai echipajului. În urma accidentului, 44 de persoane au decedat, una a supravieţuit", a declarat, pentru Ria Novosti, o sursă din cadrul poliţiei.
Iniţial, după anunţul accidentului, au apărut informaţii că la bordul avionului se aflau 37 de pasageri şi că 36 au decedat în urma prăbuşirii. "La bord erau probabil 37 de persoane, iar 36 au murit, inclusiv patru membri ai echipajului. O persoană este rănită", a declarat Elena Smirnih, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.
"Avionul de tip Yak-42 s-a prăbuşit la doi kilometri de aeroportul Tulocina din Iaroslavl", a declarat un alt purtător de cuvânt al instituţiei.
Lokomotiv Iaroslav evoluează în Kontinental Hockey League, o competiţie care reuneşte 20 de echipe din Rusia, şi câte una din Slovacia, Letonia, Kazakhstan şi Belarus.
Lokomotiv Iaroslav, club înfiinţat în 1949, a câştigat campionatul Rusiei de trei ori (1997, 2002, 2003), competiţie care nu mai este organizată începând din 2008, când a fost înfiinţată Kontinental Hockey League.
Categorie articol: 

Comentarii