Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avem sanse daca nu primim gol la Bucuresti

Antrenorul Ioan Andone a declarat ca Dinamo va avea sanse mai mari de calificare in grupele Cupei UEFA daca va reusi sa nu primeasca gol in meciul cu Everton de la Bucuresti, care se va disputa, joi, de la ora 21.45, in prima mansa a turului I al competitiei.
Andone, care a asistat, simbata, la meciul Everton - Portsmouth, scor 0-1, din etapa a V-a a campionatului Angliei, a afirmat ca a putut observa citeva puncte slabe ale echipei antrenate de David Moyes. "Am urmarit pe Everton si am vazut care sint calitatile si defectele echipei. Avem sanse daca nu primim gol in partida de la Bucuresti, pentru ca la Everton se poate juca fotbal. Everton e intr-o perioada mai proasta. In meciul cu Portsmouth, in afara de Neville, a jucat toata echipa", a declarat Andone.
Referitor la dubla mansa cu Everton, directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a spus: "Everton este un adversar foarte puternic si cred ca avem sanse de calificare daca nu vom primi gol la Bucuresti. Important pentru noi ar fi sa cistigam".
Returul dublei manse dintre Dinamo si Everton va avea loc pe 29 septembrie, la Liverpool.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii