Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Avem forta sa ne calificam in optimile Cupei Romaniei"

Antrenorul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat, luni, ca gruparea ardeleana are puterea de a se califica in optimile de finala ale Cupei Romaniei, in dauna formatiei Farul Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Noi ne propunem sa cistigam fiecare joc pe care-l avem. La Constanta mergem sa jucam cu Farul un meci "pe viata si pe moarte". Nu va fi usor, insa cred ca avem forta sa ne calificam", a spus Razvan Lucescu.
Mijlocasul Robert Ilyes este de parere ca FC Brasov poate juca finala Cupei Romaniei. "O sa tratam meciul de la Constanta cu toata seriozitatea. Dorinta noastra a jucatorilor, dar si a conducerii tehnice, este sa avem un parcurs cit mai lung in Cupa, si daca se poate, de ce nu, sa jucam finala", a completat Ilyes.
Jucatorul Adrian Senin, care a debutat in prima liga pe cind evolua pentru Farul, a mentionat ca este pentru prima oara cind va juca impotriva constantenilor. "Este pentru prima oara cind voi evolua impotriva echipei la care m-am consacrat ca jucator. Ii respect pe cei de la Farul, insa eu sint jucator profesionist, astfel ca miercuri voi da totul pe teren pentru actuala mea echipa. Vrem sa facem un joc bun in urma caruia sa obtinem calificarea in turul urmator. Le urez multa bafta celor de la Farul, insa dupa meciul cu noi", a adaugat Senin.
Delegatia brasoveana a plecat luni spre Constanta. Brasovenii se vor caza la hotelul Vega din Mamaia, unde vor sta pina vineri, cind este programata plecarea cu avionul la Iasi. "Avem doua deplasari foarte lungi si nu doream sa pierdem doua nopti pe drum. S-ar fi acumulat multa oboseala, de aceea am decis sa raminem la Constanta pina vineri", a spus Razvan Lucescu.
Pentru meciul cu Farul, jucatorii Romeo Surdu, Marius Maldarasanu, Mihai Roman si Sabrin Sburlea sint incerti.
Partida Farul Constanta - FC Brasov, din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, se va disputa miercuri, de la ora 14.30.in Mamaia, unde vor sta pina vineri, cind este programata plecarea cu avionul la Iasi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii