Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Problemele tehnice la sistemul informatic de la cazier au fost remediate

Polițiștii anunță că a fost remediată problema care a condus ieri la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS.

În consecință, începând de astăzi, 13 noiembrie, cetățenii pot obține certificatele de cazier judiciar fără întârzieri.

De asemenea, tot astăzi, persoanele care au depus ieri cerere pentru eliberarea cazierului judiciar și nu au mențiuni care să fie înscrise în acestea, se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului.

 

Avarie la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar 

* polițiștii au anunțat că  activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată * se lucrează pentru remedierea situației

 

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată.

Anunțul a fost făcut de Poliția Română, reprezentanții instituției precizând că angajații de la structura de comunicații și informatică lucrează pentru remedierea situației apărute, în cel mai scurt timp.

Structurile de cazier judiciar vor putea primi în continuare cereri de la cetățeni, urmând ca documentele să fie emise ulterior, în termenul legal de 3 zile. ”Imediat cum vor apărea informații noi, le vom aduce la cunoștința opiniei publice. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul IGPR.
Categorie articol: 

Comentarii