Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avarie la o conductă de alimentare cu apă de pe B-dul Independenței

* avaria s-a produs exact în spațiul verde situat în zona fostului Grup Școlar de Prelucrarea Lemnului Brăila * "Echipele Companiei de Utilități Publice «Dunărea» Brăila au intervenit la timp pentru remedierea defecțiunilor", a precizat purtătorul de cuvânt al companiei, Daniela Stanciu

 

Ieri după-amiază, echipele Companiei de Utilități Publice (CUP) "Dunărea" Brăila au fost chemate să intervină de urgență la o avarie apărută la conducta de alimentare cu apă, exact în zona spațiului verde de pe B-dul Independenței, mai precis în fața fostului Liceu Forestier (Grup Școlar de Prelucrarea Lemnului). Angajații companiei au reușit să remedieze defecțiunea, fiind însă nevoie de câteva ore de muncă și de intervenția utilajelor CUP "Dunărea", care au îndepărtat pământul, după ce apa din conducta fisurată se revărsase pe bulevard.

"A fost vorba de o avarie la o conductă de alimentare cu apă, amplasată în zona verde a Bulevardului Independenței. Avaria a fost remediată în cursul zilei de azi (24 noiembrie - n.r.), iar echipele Companiei de Utilități Publice "Dunărea" Brăila au intervenit la timp pentru remedierea defecțiunilor", ne-a precizat purtătorul de cuvânt al companiei, Daniela Stanciu.

Alimentarea cu apă potabilă în zona Bulevardului Independenței nu a fost prea mult afectată de avarie, iar gospodăriile din zonă nu au avut de suferit. Spre exemplu, brăilenii care locuiesc la case, în zona în care s-a produs avaria, au avut apă potabilă toată ziua. Cel mai probabil, conducta cu probleme alimenta, cândva, aspersoarele care udau spațiul verde de pe bulevard.
Categorie articol: 

Comentarii