Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avarie în zona de blocuri a cartierului Viziru I

• sute de consumatori au stat fără curent toată după-amiaza de marţi până în jurul orei 21.00, când s-a reluat furnizarea • oamenii s-au plâns că au fost mai multe serii porniri/opriri în timpul avariei şi s-au temut că astfel li se va strica aparatura electrocasnică • “Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, este mesajul transmis de compania de electricitate

 

Mai multe blocuri din zona Pistruiatul au rămas, marţi după-amiază, fără curent din cauza unei avarii în reţeaua de distribuţie, sute de consumatori fiind lăsaţi pe întuneric până la ora 21.00, când s-a reluat furnizarea energiei pentru toţi abonaţii afectaţi. Oamenii s-au arătat îngrijoraţi de faptul că, pe parcursul remedierii avariei, curentul a revenit şi oprit apoi brusc context în care se gândeau că le vor fi “prăjite” electrocasnicele. 

“În data de 06.03.2018, la ora 15.25, s-a produs o avarie în instalaţiile de distribuţie aparţinând Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord, Sucursala Brăila, din cauza unui cablu defect. Au fost afectaţi consumatori din cartierul Viziru 1. Echipele SDEE Brăila au intervenit prompt pentru identificarea defectului, izolarea şi remedierea avariei, realimentând treptat zonele afectate, iar până la ora 21.00 toate locurile de consum au fost alimentate integral. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii reţelei că de fiecare dată depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiţii normale, conform schemei de funcţionare”, ni s-a tramsis din partea Biroului de Presă al SDEE Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii