Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Avantajul nostru este ca Galata nu a jucat un meci oficial si Skibbe abia a venit la echipa"

Tehnicianul Marius Lacatus a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului turc Fanatik, ca avantajul Stelei in fata formatiei Galatasaray este ca echipa din Istanbul inca nu a jucat un meci oficial in aceasta vara si are un antrenor nou, pe Michael Skibbe.
"Situatia echipei mele este buna. Am urmarit meciurile de pregatire ale echipei Galatasaray si am planurile pregatite. Am vazut ca exista lacune minore. Vom juca ofensiv. Vor fi meciuri disputate. De doua sezoane jucam in grupe. In rest, avem putina experienta. Avantajul nostru este ca Galatasaray nu a jucat un meci oficial si Skibbe abia a venit la echipa. Ar putea fi un avantaj si numarul mare de jucatori accidentati de la Galatasaray. Insa este posibil ca ambitia tinerilor care au jucat la Euro-2008 sa fi crescut. Trebuie sa fim atenti", a spus Lacatus.
Marius Lacatus a precizat ca asteapta cu emotii dubla mansa cu Galatasaray. "Stiu cit de inflacarati sint fanii turci, dar romanii sint la fel. Galatasaray a realizat transferuri bune. Si noi am incercat sa facem achizitii cit se poate de bune. Columbianul Zapata, pe care l-am luat la recomandarea lui Mondragon, s-a dovenit a fi un portar foarte bun", a mentionat tehnicianul.
Lacatus a amintit de intilnirea din 1989 dintre Steaua si Galatasaray, din semifinalele Cupei Campionilor Europeni, cind a jucat si el. "A fost o perioada foarte frumoasa. Aveam un lot minunat si Galatasaray abia se inalta. Acum vrem ca jucatorii nostri sa traiasca aceleasi emotii. Vrem si acum sa tinem piept echipelor Real Madrid, AC Milan, cum am facut atunci. Si noi si Galatasaray. Fotbalul turc este in crestere si s-au facut multe investitii. Galatasaray are un nume si in Turcia mai exista Fenerbahce. Echipele din Turcia stiu in fiecare an sa isi arate capacitatea in cupele europene. Noi, romanii, am cam uitat asta. Ultima data am jucat semifinala Cupei UEFA in urma cu trei ani", a declarat Marius Lacatus.
Echipa Galatasaray va intilni formatia Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Prima mansa a acestei intilniri este programata, in data de 13 august, pe stadionul "Ali Sami Yen" din Istanbul. Returul va avea loc la 27 august, la Bucuresti.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii