Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avalansa de spectacole pentru Zilele Municipiului

Zilele Municipiului Braila inseamna foarte multe spectacole si concerte pentru toate gusturile.
Deschiderea oficiala a festivitatilor, in timpul careia va fi oficiat un ceremonial dedicat Zilei Marinei, va avea loc pe Faleza Dunarii vineri dimineata, pe 15 august, la ora 9.30. La ora 11.00 se va deschide tirgul mestesugarilor "Tezaure umane vii", in acelasi loc. La ora 15.00, la Biblioteca judeteana se verniseaza o expozitie de publicatii si este planificata o intilnire cu scriitorul Tudor Octavian. La ora 17.00, vor fi sarbatorite familiile care aniverseaza 50 de ani de casatorie la Teatrul "Maria Filotti", iar la Casa Tineretului, la aceeasi ora, se verniseaza expozitia de arta plastica si tapiserie a artistilor George Mosorescu si Marilena Ioanid, intitulata "Tinutul dintre ape". Incepind cu ora 18.00, la Fintina cinetica se va putea asculta muzica de promenada intrepretata de fanfara Garnizoanei Braila, iar la ora 19.00, pe platoul din fata Primariei se organizeaza video-expozitia de caricatura a lui Costel Patrascan. Ea va putea fi urmarita in toate cele trei zile de sarbatoare. In acelasi timp, pe esplanada are loc spectacolul "Cintec de bucurie la mare sarbatoare". La ora 19.00, vor dansa ansamblurile folclorice din Argostoli - Grecia si Plevna - Bulgaria, apoi vor sustine un spectacol folcloric solistele Floarea Calota, Angelica Stoican si Maria Murgoci. La ora 22.45, este planificata retragerea cu torte.
Simbata, spectacolele se reiau pe esplanada de la ora 10.00, cind vor sustine un spectacol de divertisment elevii Scolii de Arte si Meserii "Vespasian Lungu", iar ansamblul "Stelute brailene" si trupa de dans "Carmencite" vor oferi un spectacol pentru copii. De la aceeasi ora, in Parcul Monument va fi oferit un spectacol de marionete de catre Teatrul de Papusi Braila, la Caminul Cultural Chercea va sustine un spectacol fanfara "Dunarea albastra", iar in Lacu Sarat se va putea asculta muzica de promenada interpretata de fanfara garnizoanei. Dupa-amiaza, de la ora 17.00, clovnii trupei "Tontonel" vor da un spectacol pentru copii in Parcul Monument, iar in Lacu Sarat vor dansa, de la ora 18.00, ansamblurile Argostoli - Grecia, Plevna - Bulgaria si "Museteanca" - Insuratei. In Piata Traian, tot de la ora 18.00, va cinta fanfara "Dunarea albastra", iar pe esplanada se va asculta muzica de promenada interpretata de fanfara Garnizoanei Braila. La Casa Tineretului, de la ora 19.30, este organizat concertul simfonic "Bizet - Rock", iar de la ora 20.00, pe esplanada se va desfasura concertul sustinut de "Voltaj" si Cristina Rus. In acelasi loc, de la ora 22.00, se desfasoara "Noaptea devoratorilor de publicitate".
Duminica dimineata, pe esplanada, de la ora 10.00 va avea loc un spectacol sustinut de ansamblurile comunitatilor elene si evreiesti, in Lacu Sarat vor sustine un spectacol elevii Scolii de Arte "Vespasian Lungu" si ansamblul "Stelute brailene", iar de la ora 11.00, in Parcul Monument va cinta fanfara Garnizoanei Braila. De la aceeasi ora, muzica de promenada se va putea asculta si in Piata Traian, interpretata de ansamblul "Dunarea albastra". Caminul Cultural din Chercea va gazdui de la ora 11.00 un spectacol sustinut de ansamblul comunitatii de romi. La Casa Tineretului, de la ora 19.30, cunoscutul violonist Gabriel Croitoru va fi protagonistul concertului coral-simfonic extraordinar "Vioara lui Enescu, din nou la Braila". De la ora 19.00, pe esplanada va cinta fanfara Garnizoanei Braila, iar de la ora 20.00 vor sustine un concert formatiile "Hara" si "Vama". Evenimentele se vor incheia la ora 22.00, cu un foc de artificii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii