Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autoturism Porsche incendiat pe Calea Galați

* azi-noapte, mașina a izbucnit în flăcări și a fost distrusă aproape în totalitate, prezentând urme de ardere la portiere și capotă, interiorul fiind carbonizat * pompierii au intervenit și au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat

 

 

Autoturism Porsche incendiat în miez de noapte. Mașina parcată pe Calea Galați a fost distrusă, pompierii stabilind că focul a fost provocat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili autorul.

Astfel, în noaptea de luni spre marți, la ora 1.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism parcat pe Calea Galați. Era vorba despre un Porsche care prezenta urme de ardere și deformare ale portierelor și capotei motorului. Prejudiciul se ridică la aproximativ 250.000 lei. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și au stabilit că este vorba despre folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru distrugere și continuă cercetările.
Categorie articol: 

Comentarii