Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Automobilişti brăileni premiaţi la Gala «Laurii pilotajului român»

Astfel că după cele şapte etape din 2013 ale Campionatului Naţional de îndemânare auto, Bucureşti, Brăila, Focşani, Constanţa, Drobeta, Cluj şi Ploieşti la "Gala pilotajului român" de la Alba Iulia mai mulţi automobilişti sportivi brăileni au urcat pe podium.
Mihaela Negulescu a fost declarată cea mai bună automobilistă de la clasa "femina", Costel Fasola la clasa D2 şi Valentin Nemţanu la clasa A2 au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere. În clasamentul open Valentin Nemţanu a ocupat poziţia a noua.
Echipa Infomar este vicecampioană naţională în acest an.
În afară de cei menţionaţi, la o parte dintre etapele Campionatului Naţional de îndemânare auto au mai participat şi au punctat Ionuţ Chesaru, care a ocupat locul al patrulea la clasa A1, Romeo Cezar, locul al optulea la clasa D1 şi Răzvan Traian Popa, locul al cincilea la clasa A1.
"Din cauza problemelor financiare şi a altor motive obiective, cei trei nu au participat la ultimele trei etape. Ei au adus puncte importante şi aşa, dar sunt convins că dacă ar fi fost prezenţi la toate etapele Infomar Brăila ar fi încheiat competiţia din acest an pe primul loc.
Aceste competiţii au şi un caracter educativ. Angrenarea în număr cât mai mare a conducătorilor auto a avut ca scop dezvoltarea abilităţilor specifice şofatului pe drumurile publice, a cunoaşterii limitelor de viraj ale maşinii, un mod practic de a face educaţie rutieră", a declarat Valentin Nemţanu, preşedintele CJAK Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii