Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Automobilişti brăileni pe podium la Gala Campionilor

• în acest an, în competiţiile organizate de FRAS, brăilenii au cucerit trei titluri de campioni, o medalie de argint şi două de bronz

 

În jur de 1.000 de persoane au participat în acest an la la Gala Campionilor FRAS 2019 care, pentru al doilea an consecutiv, a avut loc la Timişoara. Sute de premii au fost acordate şi de această dată la cel mai important eveniment automobilistic al anului organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Iar printre cei premiaţi s-au regăsit brăilenii care au cucerit trei locuri întâi, un loc doi şi două locuri trei.

Ca de obicei în ultimii ani, la acest eveniment festiv au fost prezenţi şi automobiliştii brăileni care au bifat mai multe locuri întâi, echivalente cu titlurile de campioni naţionali. În primul rând aceştia au obţinut, cu Hobby Auto Sport, primul loc la autoslalom. Însă împătimiţii sportului cu motor din Brăila au mai obţinut cinci podiumuri la individual.

Astfel, la autoslalom, Valentin Nemţanu s-a situat pe primul loc la clasa 3, cea a automobilelor cu capacitatea cilindrică între 1600 şi 2000 cmc, performanţă realizată de Dana Ionela Covalschi la clasa 4, peste 2000 cmc.

La time atack, Dana Ionela Covalschi şi-a adjudecat locul al doilea la clasa 5, iar Iulian Ionel Constantin a urcat pe poziţia a treia a podiumului de premiere.

Valentin Nemţanu a mai obţinut un loc trei la maşini istorice, în Campionatul Naţional de viteză în coastă.

“Rezultatele de excepţie din acest an ne-au conferit onoarea de a participa la Gala Campionilor FRAS de la Timişoara. Locul întâi la echipe pentru  Hobby Auto Sport la Autoslalom şi alte cinci podiumuri la individual, din care două de campioni de clasă, spun totul despre evoluţiile noastre. Echipa premiată, împreună cu juniorii, l-a vizitat şi pe preşedintele  Consiliului Judeţean Brăila şi i-a mulţumit pentru sprijinul oferit”, ne-a declarat Valentin Nemţanu.

 
Categorie articol: 

Comentarii