Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autobuzele «Braicar» trag tot la pompele «Rompetrol»

Compania publică de transport în comun şi-a păstrat şi în acest an furnizorul de motorină pentru autobuzele ce asigură serviciul de utilitate publică în municipiu. În urma licitaţiei deschise organizate de SC "Braicar" a fost desemnată câştigătoare oferta "Rompetrol Downstream", cu sediul în Bucureşti. Valoarea finală a contractului încheiat este de aproape 2,903 milioane lei, plus TVA, rezultând o economie de 0,373 milioane lei comparativ cu valoarea estimată, de la care a plecat licitaţia (3,276 milioane lei, fără TVA). Trebuie precizat că la licitaţie s-au înscris cu ofertă trei furnizori de combustibil.
Şi anul trecut, tot de la "Rompetrol" s-au alimentat autobuzele "Braicar", în cadrul unui contract ceva mai mare, de aproape 3,543 milioane lei (fără TVA), estimat iniţial undeva la 3,9 milioane lei (fără TVA).
"Braicar" a lansat pe final de 2015 în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura achiziţiei publice de combustibil şi, aşa cum aminteam mai deveme, s-a mers pe varianta organizării unei licitaţii deschise, cu unic criteriu de atribuire "preţul cel mai scăzut". Anunţul de atribuire a fost publicat în SEAP, în urmă cu câteva zile.

 
Categorie articol: 

Comentarii