Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aurel Sunda si Florin Marin apeleaza des la sfaturile preotului Gabriel Bulf

Tehnicienii Florin Marin si Aurel Sunda apeleaza des la sfaturile preotului Gabriel Bulf, pe care il cunosc din perioada cind antrenau echipa Jiul Petrosani, transmite corespnodentul MEDIAFAX.
"Ma suna des, imi cer sfatul. Este foarte bine sa constati ca oamenii nu te-au uitat", a declarat Gabriel Bulf.
Preotul a precizat ca a fost chemat din nou de conducerea clubului Jiul sa fie aproape de jucatori. "Ma bucur ca cei din conducere nu au renuntat la obiceiul de a chema un preot la stadion. Am avut deja o prima discutie cu nou venitii si m-a surprins placut faptul sa constat ca sint majoritatea dintre ei sint credinciosi. Le-am dat si citeva iconite sfintite sa le ia cu ei in cantonamentul din Austria", a declarat duhovnicul jucatorilor.
Acesta a precizat ca jucatorii Jiului si-au reluat obiceiul de a veni la biserica si de a se ruga: "Drida, Mircea Gheorghe, Badoiu vin des la mine la biserica, iar Gabriel Apetri s-a schimbat mult in bine si ma bucur pentru el".
Gabriel Bulf a adaugat ca pentru binele echipei si pentru alungarea duhurilor rele va sfinti stadionul pe care vor evolua jucatorii. "Inainte de inceperea campionatului voi sfinti terenul de joc, portile, baloanele pentru linistea tuturor. I-am incurajat pe tinerii veniti la echipa pentru ca am vrut sa-i cunosc mai bine si i-am sfatuit ca e bine sa se roage si sa fie in credinta", a spus preotul.
Bulf a mai afirmat ca tine in continuare legatura cu portarul Rapidului Danut Coman: "Tin legatura cu el si stiu ca trece printr-o perioada confuza. Ma bucur ca nici fostii jucatori ai Jiului, Dumitru Hotoboc si Alin Paleacu nu m-au uitat si ma suna".
Categorie articol: 

Comentarii