Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aurel Baciu s-a clasat al cincilea la Cupa Europei

Dupa doua zile de concurs la Milano, lotul masculin de atletism si-a realizat obiectivul, mentinerea in Liga I, iar in competitia feminina a promovat in Superliga Italia care a realizat cu 16 puncte mai mult decit tara noastra.
Reprezentativa Romaniei a ocupat pozitia a doua, iar printre atletele care au adus puncte s-a numarat si ex braileanca Adelina Gavrila, care s-a clasat a doua in proba de triplusalt, performanta recompensata cu 7 puncte.
Din lotul masculin al Romaniei au facut parte doi atleti ai CSM-ului brailean, Leonard Gherghiceanu si Aurel Baciu. Aflat inca la categoria de virsta tineret, Baciu a reusit sa obtina patru puncte intr-o cursa la care au participat numai atleti seniori. Sportivul pregatit de profesorul Mihail Dumitru s-a clasat pe locul al cincilea in proba de 110 m garduri, cu o performanta de 14,56 secunde.
"Tinind cont ca este la primul lui concurs de acest gen, ca a fost o concurenta valoroasa si ca s-a alergat pe o caldura torida, rezultatul este foarte bun. In astfel de situatii conteaza sa aduci puncte, mai putin timpul realizat. Baciu s-a descurcat onorabil desi inca nu este intr-un virf de forma" a declarat Mihail Dumitru, profesorul care se ocupa de pregatirea atletului brailean.
Categorie articol: 

Comentarii