Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aura Vasile îl vede pe Jeffrey Franks ca "trimis al lui Scaraoschi"

"Încă de la început trebuie amintit faptul că, la primele misiuni de evaluare ale FMI, Franks se arăta optimist, ca mai apoi să dezvăluie, după alegerile prezidenţiale din 2009, adevăratul colaps şi efectele populismului practicat înainte de acele alegeri prezidenţiale. Oare în ianuarie 2009 nu avea cifrele reale are României? Domnia sa a fost nimic altceva decât şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu, deoarece, după alegeri, au urmat tăieri de pensii şi salarii, creşterea TVA, tăierea ajutoarelor sau subvenţiilor, prăbuşirea sistemului sanitar, educaţiei, cercetării, totul cu un efect de domino", spune Aura Vasile.
De asemenea, deputatul PSD spune că "diavolul cu pantofi găuriţi" ar fi de fapt cel care îl "manevrează" pe Emil Boc. "Nu pot înţelege cum îşi permite domnia sa să discute despre cifrele României şi să anunţe măsurile pe care Guvernul trebuie să le ia", mai spune Aura Vasile.
"Cu mâna în care i s-a pus puterea economică a României a lovit atât de tare încât duce poporul român spre dispariţie. Acest pericol real reiese din estimările Eurostat care arată o scădere continuă a populaţiei României. Nu numai că «Guvernul Franks» nu ia nicio măsură, aşa cum au făcut Germania sau Austria, ţări care au crescut ajutoarele sociale în scopul creşterii sporului natural, dar mai mult, prin politica sa, descurajează permanent întemeierea de familii sau naşterea copiilor", afirmă deputatul PSD.
Categorie articol: 

Comentarii