Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aur pentru sportivii de la Arashi-do Brăila, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan

• coordonaţi de sensei Daniel Mihai, micii karateka s-au întors de la Cluj cu patru titluri mondiale sportivii brăileni au obţinut în total 11 medalii: 4 de aur, 3 de argint şi 4 de bronz

 

Brăileni pe podium la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj.

În perioada 3 – 5 noiembrie 2017, 18 copii cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani, de la Clubul Sportiv Arashi-do Brăila - coordonaţi de sensei Daniel Mihai - au fost prezenţi în Sala Polivalentă din municipiul Cluj, alături de alţi 2.000 de sportivi de toate vârstele, din 45 de ţări ale lumii. Micii karateka au reuşit să obţină 4 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 4 de bronz la categoriile cadeţi şi copii.

Astfel, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu, posesori ai centurii negre, au ocupat un binemeritat loc I şi medalia de aur la enbu mixt, categoria cadeţi. Florentina a urcat şi a doua oară pe podium, obţinând medalia de aur, de data aceasta la kumite echipe. La copii 1, Ioana Radu şi Alexandru Stoian, de la acelaşi club Arashi-do Brăila, au obţinut locul I şi aurul la enbu mixt. Maria Marcu şi Daria Dârnea, concurente la grupa de copii 2, au obţinut, de asemenea, locul I şi medalia de aur la kumite echipe.

Locul II şi medalia de argint la copii 2, kumite echipe, a obţinut sportiva Andreea Radu. Tot la grupa copii 2, Andrei Drăghici s-a întors de la Cluj cu medalia de argint la kumite echipe.

Tot locul II la kumite echipe, la grupa copii 1, au obţinut următorii sportivi: Ioana Radu, Claudia Constantin şi Nicoleta Tureac.

Micii karateka Dario Mihai şi Gabriel Giurgiu au urcat, de asemenea, pe podium la Campionatul Mondial de la Cluj, obţinând locul III şi medalia de bronz la enbu masculin, grupa de copii 3. Gabriel a mai câştigat o medalie de bronz la kata individual. La aceeaşi categorie de vârstă, sportiva Maria Marcu a obţinut locul III la kumite individual.

Nu în ultimul rând, karateka Daria Dârnea şi Bogdan Dîrnea au urcat pe podium la enbu mixt, grupa de copii 2, intrând în posesia medaliei de bronz. Din lotul Clubului Sportiv Arashi-do Brăila au mai făcut parte următorii sportivi: Iulia Constantin, ştefan ţandără, Ionuţ ţandără şi Cătălin Baciu.

„Le mulţumesc, în primul rând, părinţilor pentru sprijinul financiar pe care l-au acordat sportivilor noştri, fără de care nu ar fi fost posibilă participarea noastră la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj. Le mulţumesc, de asemenea, sportivilor pentru efortul depus şi pentru rezultatele obţinute”, ne-a declarat preşedintele C.S. Arashi-do Brăila, sensei Daniel Mihai.




Categorie articol: 

Comentarii