Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Audienţe la Prefectură, pentru instituţia Avocatul Poporului

• reprezentanţii Biroului teritorial Galaţi se vor întâlni cu brăilenii, vineri, pentru audienţe • cei interesaţi trebuie să vină cu o petiţie şi cu documentele justificative

 

Reprezentanţii Biroului teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului anunţă că acordă audienţe brăilenilor, vineri, la sediul Prefecturii Brăila, începând cu ora 10.00. Mai întâi, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care-şi prezintă succint problemele cu care se confruntă, precum şi documentele justificative, în copie.

Informaţii suplimentare privind acordarea audienţelor şi condiţiile înscrierii pot fi obţinute la numărul de telefon 0236.32.00.10, până joi cel târziu.

Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice, se arată în comunicatul de presă. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităţilor publice. Petiţia se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor.
Categorie articol: 

Comentarii