Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Audienţe la Avocatul Poporului, vineri, la Prefectură

• persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele

 

Reprezentanţii Biroului Teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului au transmis un comunicat de presă prin care anunţă că acordă audienţe cetăţenilor din judeţul Brăila. Activitatea urmează să se desfăşoare în municipiul Brăila, vineri, 15 noiembrie, la sediul Prefecturii, începând cu ora 10.00.

“Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie”, se arată în comunicat.

Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităţilor publice. Petiţia se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor.

Informaţii suplimentare privind acordarea audienţelor şi condiţiile înscrierii pot fi obţinute la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până joi, 14 noiembrie 2019.
Categorie articol: 

Comentarii