Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Audi A6, urmărit ca-n filme de poliţiştii din Chiscani

în toiul nopţii, şoferul a ignorat poliţiştii care i-au făcut semn să oprească, a accelerat, a virat pe câmp, apoi şi-a abandonat maşina • poliţiştii au ridicat autoturismul, iar acum îl caută pe şoferul teribilist

 

Teribilism la volanul unui “Audi A6”. O urmărire ca în filme a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Chiscani, pe câmp. Un şofer teribilist a ignorat semnalele poliţiştilor, astfel că echipajul, cu ehipamentele acustice şi luminoase în funcţiune, a pornit după maşina individului. S-a ajuns pe câmp, la Chiscani, numai că şoferul, care ar fi un tânăr rămas deocamdată neidentificat, a abandonat maşina, după ce a lovit-o. El s-a făcut nevăzut.

Potrivit poliţiştilor, urmărirea a fost “pusă în scenă” în jurul orei 1.30, pe DJ 212, de către agenţii din Chiscani, cei care au avut intenţia de a opri autoturismul “Audi A6” pentru control, numai că şoferul i-a tratat cu indiferenţă şi a apăsat pedala de acceleraţie. Poliţiştii au pornit după el, însă, la un moment dat, conducătorul auto a virat pe câmp. Poliţiştii au descoperit apoi autoturismul abandonat, într-o solă agricolă, cu urme de lovituri la baia de ulei. Şoferul nu mai era.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că maşina figura ca aparţinând unei firme din Neamţ, însă de aici s-a comunicat faptul că autoturismul fusese vândut de mai mult timp. Maşina a fost sigilată şi ridicată de Poliţie, fiind dusă la Postul din Chiscani. Poliţiştii efectuează cercetări şi caută proprietarul.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii