Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au venit americanii. Sa ia bataie

Doi militari americani, locatari ai bazei de la M. Kogalniceanu au fost luati la suturi in gura de badigarzii unui local din Mamaia.
Televiziunile au prezentat imagini filmate cu telefonul mobil de un nene care a asistat la caft. Au luat-o rau americanii, mai ceva ca in partidele alea regizate din wrestling.
Si acum, filmul bataii. Cica soldatii au fost mai intii intr-un bar unde au tras virtos la masea. Da-i cu bere, da-i cu uischi, baietii s-au intepenit binisor. Evident, apoi au inceput sa se umfle muschii pe ei.
Si la fel de evident, aveau chef de gagici. Asa s-a ajuns sa intre intr-un club de striptis. De baut nu prea mai puteau sa bea, dar au facut un mic efort. Cica au comandat doua beri si doua uischianuri mici. S-au holbat ce s-au holbat la dezbracatele alea care dansau pe scena, dupa care au mai cerut si doua energizante (din gama red bull), sa fie pregatiti in caz ca vreo gagica va accepta sa treaca si la alte lucruri mai serioase. Caci sa recunoastem, numai cu dansul o freci aiurea. Din cite se pare, bulanul pozitiv nu a tinut cu americanii in acea noapte. Fetele nu s-au urcat pe ei, probabil i-au simtit ca sint scirtari, asa ca baietii au cerut nota de plata. Ulterior aveau sa constate ca au luat note mari, aproape de perfectiune, ca sa zic asa. Cica alea doua beri, 2 uischeanuri si energizantele au costat in total 3 milioane de lei. Americanii s-au trezit instantaneu din betie. Pai, ia ginditi-va: ei bausera inainte intr-un bar cu preturi rezonabile, iar acum sa nimereasca intr-un local unde o bere costa, sa zicem, 700.000? Pai, da, ca cica acel local si-a rezervat dreptul de a practica si adaosuri de 3000%. In orice caz, ca sa nu va mai plictisesc, americanii au refuzat sa plateasca, motiv pentru care au fost luati la tocat de badigarzi.
Observ un fenomen imbucurator: pe unde se duc, americanii, daca nu sint lasati fara ceas la mana, sint lasati fara dinti in gura.
Categorie articol: 

Comentarii