Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au tăiat peste 500 metri de cablu telefonic, de pe stâlpii stradali

Poliţiştii cercetează patru tineri din Baldovineşti pentru mai multe furturi de cablu telefonic. Cei în cauză ar fi sustras peste 500 metri cablu de telefonie, de pe stâlpii stradali, care aparţineau firmei "Telekom".
Ieri, în urma investigaţiilor şi cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii Postului Comunal Vădeni şi Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila, au fost identificaţi suspecţii de furt de cablu. Este vorba despre Ionuţ R. (18 ani), Iulian R. (21 de ani), Cătălin T. (27 de ani) şi Emil A. (35 de ani), toţi din satul Baldovineşti, comuna Vadeni, care erau suspectaţi de săvârşirea mai multor furturi de cablu telefonic. "Infracţiunile au fost comise în perioada 3-20 aprilie 2015, când cele patru persoane ar fi sustras de pe stâlpii stradali, din localitatea Baldovineşti, 506 metri de cablu de telefonie.
Aceste cauze au fost înregistrate, iniţial, cu autori necunoscuţi", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii au mai stabilit că suspectul de 27 de ani, în luna decembrie 2014, ar fi sustras şi o bormaşină, un flex şi un polizor electric din imobilul unui consătean. Şi această faptă a fost înregistrată cu autor necunoscut la acea dată. Dosarele întocmite faţă de cei patru, pentru infracţiunea de furt, au fost înaintate Parchetului cu propunere de continuare a urmăririi penale.

Portofel cu bani, furat dintr-o locuinţă

În plasa poliţiştilor a picat şi un tânăr de 21 de ani, din municipiu, care ar fi furat un portofel cu aproape 500 lei. Judiciarişti din cadrul Poliţiei Municipiului l-au depistat şi condus la sediul poliţiei, pentru cercetări, pe Emilian B. (21 de ani), căruia i-au stabilit că ar fi comis un furt din locuinţă. Fapta ar fi avut loc la data de 19 martie 2015, când, prin escaladarea ferestrei, tânărul ar fi pătruns în apartamentul unui brăilean care domiciliază pe strada Mihail Kogalniceanu. "Vizitatorul" ar fi sustras suma de 450 de lei dintr-un portofel aflat pe o masă. Iniţial, cauza a fost înregistrată tot cu autor necunoscut. Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 
Categorie articol: 

Comentarii