Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au spart semnalele luminoase de cale ferată

poliţiştii de la transporturi i-au depistat în flagrant pe doi minori de 15 ani, în timp ce distrugeau semnalele luminoase din zona triajului CF Brăila • în ultimele 2 luni, minorii au mai spart şi alte lentile

 

Doi minori s-au apucat să spargă semnalele luminoase din zona triajului de cale ferată Brăila. În ultimele luni, adolescenţii au mai dat şi alte lovituri.

În seara de 8 decembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Brăila i-au prins în flagrant pe doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, din municipiul Brăila. Cei doi tocmai distrugeau lentilele albastre ale semnalelor de manevră, amplasate în zona triajulului. “În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că aceştia ar fi mai spart alte trei semnale luminoase, pe parcursul ultimelor 2 luni, creând un prejudiciu în valoare totală de 2.400 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru infracţiunea de distrugere sau semnalizare falsă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila”, a precizat insp. Laura Belciugan purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la faptul că această infracţiune se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani, având în vedere consecinţele pe care le pot genera astfel de fapte prin nesemnalizarea corespunzătoare a circulaţiei feroviare, respectiv coliziuni între trenuri, deraieri, etc.
Categorie articol: 

Comentarii