Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au spart gheata

Gruparea din Insuratei a trebuit sa astepte patru etape pentru a cunoaste, in sfirsit, gustul succesului. Viitorul s-a impus insa la limita la finalul unui meci dominat de oaspeti dar a spart gheata si acum, cu un moral bun, jucatorii din Insuratei vor aborda cu incredre meciurile urmatoare.
Partida dintre cele doua formatii nu s-a ridicat insa la nivelul Ligii a III-a. Dunarea Calarasi a fost totusi la cirma jocului in prima repriza si putea sa plece la cabine cu un avantaj destul de consistent daca Buca & co. nu ar fi tratat cu o mare superficialitate ocaziile din minutele 11, 18 si 24.
Daca in prima repriza Viitorul a aratat ca o formatie interesata sa scoata o remiza, dupa pauza a avut mai mult tupeu ,si in minutul 62 chiar a reusit sa deschida scorul. Alexandru a driblat citiva jucatori a centrat in spate si Bandarica nu l-a iertat pe portarul Dunarii, 1-0.
Vazindu-se condusi, elevii lui Gabi Stan au preluat initiativa, au asediat careul advers insa Tudor a fost ocrotit in acest meci de zeita Fortuna. Buca a irosit cele mai mari ocazii ale oaspetilor insa si Viitorul a mai pus din cind in cind in pericol poarta adversa.
Musat a executat foarte bine o lovitura libera acordata gazdelor si Multescu a facut mari eforturi pentru a scoate mingea de sub transversala, iar Vioreanu a gresit de putin tinta in prelungirile partidei.
Viitorul Insuratei a obtinut o victorie extrem de pretioasa, in fata unei echipe cu pretentii in aceasta serie, Dunarea Calarasi, si a urcat pe locul al 15-lea in clasament.

Viitorul: Tudor - Bogdan, Paduraru, Paraschiv, A. Coman - Alexandru, Musat, Vioreanu, Bandarica - Stoian, S. Ion.
In repriza a doua la gazde au mai evoluat Mirescu, Balta si Buhai.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii