Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au intrat cu Dacia in gardul unei case

Dupa ce au chefuit la o nunta, trei barbati din Braila s-au urcat intr-un autoturism "Dacia", iar soferul a calcat pedala de acceleratie pina ce a intrat in gardul unei case, pe care l-a facut praf. Incidentul s-a produs ieri, in jurul orelor 14.30, pe strada Ghe. M. Murgoci din cartierul Pisc. Se pare ca George C., de 35 de ani, Boris T., de 35 ani si Nicolae N., de 36 de ani fusesera la o nunta ce a avut loc chiar pe strada cu pricina. Desi erau bauti, petrecaretii s-au gindit sa plece totusi cu masina, dar nu au ajuns prea departe. Martorii prezenti la fata locului ne-au povestit ca masina mergea cu viteza, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul de fier al unui imobil. Zgomotul a fost atit de puternic, incit s-a auzit de la capatul strazii, iar oamenii s-au adunat imediat la fata locului pentru a vedea ce s-a intimplat si a comenta evenimentul.
"Am vazut ca a trecut o masina cu viteza asa de mare. A intrat in gardul unei case. Nu stiu cine conducea, nu am vazut, da' avea viteza mare. Erau bauti, de la nunta, daca era vreun copil pe strada praf il facea, bine ca nu a fost nimeni. Masina s-a rasucit, venea din cealalta parte, s-a speriat si a intrat in gard. Am auzit ca tipa unul "aoleu, nu mai pot", cred ca era lovit. Daca nu vor sa nu mai bea si merg cu viteza...." ne-a spus o batrina.
Imediat la fata locului si-au facut aparitia politistii rutieri pentru a face masuratori si a stabili ce s-a intimplat. Cei trei barbati au fost testati cu aparatul alcooltest, iar lui Boris T. si Nicolae N. li s-au recoltat probe biologice de singe deoarece rezultatul alcooltestului era peste limita legala. In urma impactului cu gardul, Boris T. a suferit usoare leziuni si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, dar nu a ramas internat. Ieri, dupa-amiaza, politistii efectuau inca cercetari pentru a se stabili cine era la volanul autoturismului in momentul impactului, in urma caruia s-au distrus 6 m de gard din tabla si fier forjat, masina fiind avariata in partea din fata.
Categorie articol: 

Comentarii