Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au furat mopedul şi pompa de apă

doi tineri l-au lăsat pe un bărbat din localitatea Făurei Sat fără vehicul şi pompă, însă pe drum au avut parte de o întâlnire cu poliţiştii

 

La plimbare cu mopedul furat. În seara de 9 octombrie, la ora 19.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat de 31 de ani, din localitatea Făurei Sat, cu privire la faptul că doi necunoscuţi i-au sustras mopedul şi o pompă de apă, care era ataşată pe portbagajul acestuia.

La scurt timp, poliţiştii au observat în trafic un moped ce prezenta caracteristicile  indicate de proprietar, procedând la urmărirea acestuia până în localitatea Vizireni, unde a fost oprit. Au fost identificaţi doi tineri suspectaţi de comiterea faptei, unul de 20 de ani, din comuna Surdila Greci, şi celălalt de 29 de ani, din judeţul Călăraşi, care a condus mopedul în cauză. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,37 mg/l. Localnicul din Făurei sat şi-a recuperat mopedul şi pompa de apă. Tinerii sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea unui vehicul fără permis.
Categorie articol: 

Comentarii