Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au fugit cu 13 oi de la stână

Furt în familie. Doi bărbaţi din localitatea Dudescu, tată şi fiu, au sustras 13 ovine, de la stâna amplasată pe islazul localităţii. După ce s-a trezit fără animale, proprietarul a dat alarma la poliţie, iar hoţii au fost prinşi.
În ziua de 9 septembrie, la ora 15.00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Zăvoaia au fost sesizaţi despre furt, prin plângere, de către Georgel D. (35 de ani), din localitate. El le-a spus poliţiştilor că în perioada 5-9.09.2015, i-au fost sustrase 13 ovine de la stâna de pe islazul din extravilanul localităţii Dudescu. "Poliţiştii au desfăşurat cercetări şi au găsit una dintre ovinele sustrase la o altă stână, amplasată în apropierea celei aparţinând reclamantului.
S-a stabilit că pesoanele care ar fi sustras animalele, în ziua de 7 septembrie, în jurul orei 19.00, se numesc N. Vasile (58 de ani) şi fiul acestuia, N. Ionel (37 de ani), ambii din localitatea Dudescu", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului, estimat la valoarea de 4.800 lei. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt.
În plasa poliţiştilor au picat şi trei localnici din Viziru, care furaseră floarea-soarelui de pe un teren ce nu le aparţinea.
Miercuri, la ora 14.00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Viziru au fost sesizaţi de către directorul general al unei societăţi din localitate, despre faptul că a surprins, pe o solă, trei persoane care sustrăgeau capitole de floarea-soarelui. La faţa locului, poliţiştii au depistat trei localnici, cu vârsta de 17, 25 şi 39 ani, care încărcaseră într-o căruţă cantitatea de 34 kg de floarea-soarelui. Faţă de cei trei sunt continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 
Categorie articol: 

Comentarii