Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au fost desemnaţi campionii judeţeni la şah rapid

• la această competiţie au participat 55 de jucători de la cluburile Micul Prinţ, Orizont 64, Fairplay şi Palatul Copiilor • organizator a fost Micul Prinţ, iar premiile au fost asigurate de DJST Brăila

 

Ediţia 2019 a Campionatului judeţean de şah rapid a reunit la start 55 de jucători de la patru cluburi brăilene, Micul Prinţ, Orizont 64, Fairplay şi Palatul Copiilor. Premiile pentru primii trei clasaţi precum şi diplomele de participare pentru toţi jucătorii au fost asigurate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila.

Competiţia organizată în acest an de clubul Micul Prinţ s-a desfăşurat pe durata a două zile, a cuprins 6 runde şi a fost arbitrată de Cosmin Dobrescu şi Aurel Spiţă.

La catgoria de vârstă 8 ani, câştigători au fost reprezentanţii clubului Micul Prinţ, Camelia Cucu respectiv David Toporău. Podiumul la fete a fost completat de Diana Ionescu (Orizont 64) şi Cristina Cucu (Micul Prinţ), iar la băieţi de Alexandru Stan (Orizont 64) şi David Bărbieru (Micul Prinţ). La categoria 10 ani fete, primul loc i-a revenit Larisei Rădulescu de la Micul Prinţ aceasta fiind urmată în clasament de Ana Maria Ene (Orizont 64) şi Iro Voinea de la Micul Prinţ. În turneul băieţilor, pe primele două locuri s-au clasat jucători de la clubul organizator, Dragoş Leu respectiv Andrei Oprea, iar locul al treilea i-a revenit lui Robert David de la Orizont 64.

La categoria de vârstă 12 ani, titlurile de campioni judeţeni au fost adjudecate de Andreea Paiovici de la Fairplay, respectiv Ştefan Codrescu de la Orizont 64. Podiumul la feminin şi la masculin a fost completat de reprezentanţi ai clubului Micul Prinţ, Irina Ghenea şi Alecsandra Pîrvu, respectiv Cristian Crăciun şi Luca Cîrnu.

La băieţi 13 ani s-a impus Mihai Cerviş (Micul Prinţ), iar la băieţi 14 ani pe primele două locuri s-au clasat Andrei Giugiuc şi Răzvan Tudoroiu, ambii de la Micul Prinţ.

“A fost o competiţie reuşită, cu multe partide interesante, iar la final toţi copiii au fost premiaţi de către Corina Andronache, reprezentanta DJST Brăila. De asemenea, cadouri surpriză au fost oferite de preotul paroh Costel Vatră de la Catedrala Naşterea Domnului”, ne-a declarat Iulian Preda, preşedintele clubului Micul Prinţ.
Categorie articol: 

Comentarii