Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au fost desemnaţi campionii judeţeni la şah rapid

La acest concurs au participat 48 de şahişti de la cluburile Orizont 64, ACS Lotca şi Energia. S-au disputat 6 runde sistem elveţian, iar la finalul lor s-a alcătuit un clasament general şi altul pe categorii de vârstă.
Podiumul a fost amanetat de şahiştii de la Orizont 64. Astfel, locul întâi i-a revenit lui Nicolae Lungu, pe doi s-a clasat Cristian Dan, iar poziţia a treia a fost ocupată de Victor Mocanu, jucător care a devenit campion judeţean la categoria de vârstă 14 ani.
Locurile întâi la categoria de vârstă 16 şi 20 de ani au fost adjudecate tot de şahiştii de la Orizont 64, Alexandru Negru şi respectiv Tiberiu Moşescu.
La celelalte categorii de vârstă s-au impus şahiştii de la Electro: la senioare a câştigat Ana Buricea, la veterani, Ilie Cuzmin, la categoria de vârstă 12 ani, fete, Claudia Sava, la băieţi 10 ani, Daniel Vasile.
Câştigătorii au primit din partea DJST cupe, medalii, diplome şi ciocolată, festivitatea de premiere fiind oficiată de Mircea Cărbunaru, reprezentantul DJST şi Mihai Chirsanov, directorul şcolii AS Puşkin.
Categorie articol: 

Comentarii