Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au fost desemnaţi câştigătorii “Trofeului Dunav” la şah

• la competiţia organizată de clubul Micul Prinţ Brăila au participat 45 de şahişti

 

Clubul de şah “Micul Prinţ” a organizat un turneul de şah rapid la care au participat 45 de jucători, competiţie denumită de organizatori “Trofeul Dunav”. Un concurs care s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă, U10, U12 şi U16.

“Acest concurs face parte dintr-o serie de alte turnee dedicate în mod special copiilor şi juniorilor”, a explicat Iulian Preda, preşedintele clubului organizator.

Turneul şahiştilor de la U10 a fost câştigat de Matei Grigore de la Orizont 64 Brăila, pe locul al doilea s-a clasat Yannis Grecu (CSM Focşani), iar pe al treilea Maria Preda (Diana Galaţi). La fete s-a impus Larisa Rădulescu de la Micul Prinţ, sportivă pregătită de Iulian Preda. La U12 podiumul a fost ocupat în ordine de Cezar Dumitraşcu (Şah Club Galaţi), Eduard Ancuţa (Logic Tulcea), Andreas Alexandrou (Orizont 64 Brăila). La fete s-a impus Mihaela Cristea de la Diana Galaţi.

Turneul catgoriei de vârstă U16 a fost câştigat de Ştefan Dănilă de la CSM Focşani, locul al doilea i-a revenit lui Victor Dumbravă de la Orizont 64 Brăila, iar al treilea lui Răzvan Tudoroiu de la Micul Prinţ. La fete, primul loc a fost adjudecat de Alina Vorniceanu de la Şah Club Galaţi.

Câştigătorii au fost recompensaţi de clubul organizator cu premii     în bani, cupe, medalii şi diplome. Toţi cei 45 de participanţi au primit pachete cu dulciuri.

“Felicitări tuturor sportivilor pentru participare, părinţilor pentru susţinere şi sponsorilor pentru generozitatea de care au dat dovadă, directorului general Vasile Broască de la Dunav şi doamnei Paula Stoian de la Nugatisimo. Competiţa s-a desfăşurat în condiţii foarte bune oferite de domnul director Alexandru Dită, de la Liceul Tehnologic Grigore Moisil”, ne-a declarat Iulian Preda, preşedintele clubului organizator.
Categorie articol: 

Comentarii