Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au fost acordate titlurile de campioni judeţeni la pescuit sportiv

Cantităţi mari de nadă au fost aruncate în apă, însă peştele nu prea s-a lăsat păcălit de ingenioasele şi apetisantele momeli din cârligele pescarilor.
La seniori, după prima manşă, lider a fost Vasile Niţu, care a capturat 1148 grame, iar locurile următoare au fost ocupate în ordine de veteranul pescarilor sportivi brăileni, Petre Ciucă 906 grame, apoi de Iulian Baştiurea 293 grame şi Radu Dinulescu 244 grame.
După manşa a doua, care a durat tot trei ore, Vasile Niţu şi-a apărat cu brio locul întâi şi, implicit, titlul de campion judeţean la pescuit sportiv. Pe poziţia a doua a podiumului s-a clasat Petre Cuică, iar pe a treia Iulian Baştiurea.
La senioare, tineret şi tineret speranţe titlurile judeţene le-au revenit, ca şi în anii precedenţi, Marianei Trandafirescu, Oanei Baştiurea şi respectiv Laviniei Niţu.
De cinci ori câştigătoare a medaliei de aur la copii şi tineret, Oana Baştiurea, şi campioana en titre de tineret speranţe, Lavinia Niţu, au făcut cu acest prilej o ultimă repetiţie înaintea finalelor din acest an.
"A fost un concurs interesant, pentru că au venit toţi acei pescari care an de an ne reprezintă cu onoare la fazele superioare ale Campionatului Naţional. AJVPS Brăila le va ajuta financiar şi în acest an pe campioanele naţionale Oana Baştiurea şi Lavinia Niţu ca să participe la finale şi sper că ambele îşi vor apăra poziţiile pe care le deţin în acest moment în ţară", a declarat Dumitru Bănică, vicepreşedintele cu pescuitul din cadrul AJVPS Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii