Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au dezmembrat două remorci şi au furat componentele

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în ziua de sâmbătă, 21 februarie, la ora 15:30, Dumitru D., din comuna Gropeni, a sesizat la poliţie faptul că a surprins mai multe persoane necunoscute care-i sustrăgeau componente metalice de la o remorcă pe care o lăsase într-o zonă împădurită, pe malul drept al Dunării. Reclamantul a mai declarat că, în momentul în care i-a surprins pe suspecţi, aceştia au fugit cu o barcă pe Dunăre.
"Poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila au efectuat cercetări şi au stabilit că, în acea zonă, se aflau două remorci, una aparţinând reclamantului şi cealaltă altui localnic, cărora le lipseau roţile, obloanele şi punţile, remorci pe care aceştia nu le-au mai putut scoate de acolo din cauza infiltraţiilor de apă, fiind împotmolite în mâl", precizează sursa citată.
Doi dintre cei trei bărbaţi suspecţi, care ar fi sustras componentele remorcii lui Dumitru D., au fost depistaţi şi identificaţi. Este vorba de Gheorghiţă T., în vârstă de 35 de ani, şi Ionel T., de 27 de ani, ambii din municipiul Brăila, care au fost conduşi ulterior la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi recuperarea prejudiciului, estimat la 8.000 de lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii