Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au început înscrierile la şcolile de poliţie

* vârsta maximă a candidaţilor trebuie să fie 27 de ani

 

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de formare a personalului din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru anul universitar/şcolar 2011/1012. Pentru Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", la specialitatea Poliţie de Frontieră, există 60 de locuri, dintre care 50 de locuri pentru Facultatea de Poliţie, cu 3 ani durată de studiu, şi 10 locuri pentru Facultatea de Drept, cu durată de studiu de 4 ani. Cererile de înscriere se primesc în perioada 16 mai - 3 iunie.
La Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră "Avram Iancu" Oradea sunt 60 de locuri, cu durata studiilor de 2 ani. Perioada de înscriere este 16 mai - 1 iulie.
Înscrierile se fac la sediul IJPF Brăila, Incinta Hercules, nr. 1, docuri port. Termenul limită de completare şi depunere a dosarelor pentru Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" este 10 iunie, iar pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră "Avram Iancu", 15 iulie. Vârsta candidaţilor, bărbaţi şi femei, nu trebuie să depăşească 27 de ani. Mai multe relaţii pot fi obţinute la numărul de telefon 0239/614.558.
Şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila dă startul activităţilor de recrutare pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, care pregătesc specialişti pentru nevoile MAI. Astfel, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti - Facultatea de Poliţie, sunt disponibile 200 locuri (băieţi şi fete) pentru specializarea "ordine şi siguranţă publică" şi 50 de locuri la "drept". Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina pune la dispoziţie 650 locuri (băieţi şi fete) iar Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca 150 locuri. La Şcoala Militară de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti sunt disponibile 4 locuri pentru subofiţeri (băieţi) şi 4 locuri maiştri militari auto (băieţi);
La Academia Tehnică Militară - Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare - Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională - sunt 18 locuri (băieţi şi fete).
Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu oferă un loc la
Ştiinţe militare şi informaţii - Finanţe-contabilitate şi un loc la Ştiinţe administrative - Intendenţă.
Începând cu data de 16 mai, înscrierile se fac zilnic, între orele 09.30 - 15.30, la sediul IPJ Brăila, din strada Mihail Sebastian, nr. 10 -12, la Serviciul Resurse Umane. Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţământul universitar se primesc până la data de 3 iunie, iar pentru şcolile postliceale până la data de 1 iulie.
Informaţii suplimentare la telefon 0239/606.100, interior 20009 şi 20111 şi pe site-urile unităţilor de învăţământ ale MAI.
Categorie articol: 

Comentarii