Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Atunci cand pierd sunt suparat, insa acum traiesc un alt sentiment"

"E un sentiment ciudat pe care-l traiesc. Pe hartie este o diferenta uriasa intre FC Brasov si Sahtior. Noi am aratat in aceste meciuri ca formam o echipa care s-ar putea ridica la nivelul Sahtiorului. Sunt multumit de ceea ce am vazut astazi. De obicei, atunci cand pierd, sunt suparat, insa astazi traiesc un alt sentiment, pentru ca am vazut o echipa buna, dispusa la efort si care si-a creat cu usurinta situatii de gol. Ramane sa concretizam aceste ocazii", a declarat Razvan Lucescu, joi, pe site-ul oficial al lui FC Brasov.
Tehnicianul considera ca echipa sa ar fi meritat sa se impuna: "Dupa aspectul jocului, cei care ar fi trebuit sa castige meciul de astazi am fi fost noi. Am facut cel mai bun joc din pregatiri. Si in stagiul din Spania am facut un meci bun cu Sahtior, dar acum ne-am creat foarte multe ocazii de gol, pe care le-am ratat cu foarte multa usurinta".
Si portarul Dani Coman, care a debutat in acest meci in tricoul lui FC Brasov, a apreciat ca formatia sa a fost superioara adversarului. "Pentru mine este important sa joc, pentru ca nu am mai evoluat de foarte mult timp. M-am acomodat cu echipa si pot spune ca m-am simtit foarte bine pe teren. Am jucat mai bine decat Sahtior, cel putin in repriza secunda, atunci cand am ratat foarte multe ocazii de gol. Pacat ca nu am reusit sa concretizam aceste situatii", a spus Coman.
FC Brasov a fost invinsa, joi, cu scorul de 1-0 de formatia pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, intr-un amical disputat in Antalya, cele doua formatii aflandu-se la a doua intalnire din aceasta iarna, dupa remiza din Spania.
Altfel, mijlocasul Alin Stoica a ajuns in cursul serii de joi in Antalya, iar vineri va afectua primul antrenament cu FC Brasov. Tot in cursul serii de joi este asteptat sa soseasca in Antalya si Sabrin Sburlea, care a fost convocat la echipa nationala de tineret pentru meciul amical cu Slovenia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii