Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atmosfera de sarbatoare la Surdila Greci

Simbata, locuitorii comunei Surdila Greci, s-au bucurat de manifestari sportive si cultural artistice, evenimente prilejuite de "Ziua Comunei", aflata la cea de-a III-a editie.
La deschiderea oficiala a Zilei Comunei Surdila Greci, Scoala Populara de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" a sprijinit evenimentul din punct de vedere tehnic si artistic.
Aceasta manifestare organizata de Primaria comunei Surdila Greci si sustinuta de Consiliul Judetean Braila, a inceput cu o competitie sportiva de oina, comentata de Cornel Sadulescu, directorul SC "Braicar" SA. Sport national, oina reprezinta un specific al localitatii Surdila Greci. Oina se practica pe aceste meleaguri de peste 100 de ani, iar in sistem organizat din anul 1949.
Scoala Populara de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" a demonstrat si de aceasta data potentialul sau prin momentele artistice sustinute alaturi de artistii Aurelian Preda, Nicusor Iordan, Grupul Vocal Barbatesc "La lina fintina", instructor Gheorghe Ciuca, Fanfara "Dunarea Albastra", Ansamblul Folcloric "Museteanca" si formatia Fratii Avram.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii