Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletul Robert Oaie a castigat ambele probe la care a concurat la etapa de zona de la Bucuresti

La etapa de zona a Campionatului National de atletism pentru copii, care s-a derulat in week-end-ul trecut la Bucuresti, de la LPS Braila, cele mai bune rezultate le-a obtinut Robert Oaie, sportivul pregatit de profesoara Luiza Stan reusind sa castige atat proba de 60 m garduri cat si pe cea de saritura in lungime.
Cosmin Chioibasu s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat, iar Cristian Nedelcu pe pozitia a treia la 60 m garduri, proba in care colegul lui, Dan Alexandru, a venit pe locul al patrulea.
In concursul fetelor, Raluca Musat, de la grupa profesorului Fanel Ionescu a ocupat locul al patrulea la saritura in lungime si pe al saselea la 60 m plat, iar Catalina Moroianu a incheiat pe locul al cincilea proba de lungime si a sosit a sasea in finala probei de 60 m garduri.
Rezultate meritorii au obtinut si reprezentantii CSM-ului. Georgiana Novac, s-a clasat pe locul al cincilea atat in proba de sprint cat si in cea de garduri, iar Valentin Simionescu s-a remarcat in proba de aruncare a greutatii.
"Pentru majoritatea sportivilor nostri aceasta a fost prima competitie de o asemenea anvergura si bineinteles comportamentul lor se reflecta in rezultate. Majoritatea copiilor de la LPS au intrat in finale si implicit au primit biletele pentru ultimul act al competitiei. De la LPS s-au remarcat in mod deosebit Robert Oaie, Cosmin Chioibasu, Raluca Musat, Catalina Moroianu si Cristian Nedelcu. De la toti asteptam locuri fruntase pe data de 21 martie, zi in care vor avea loc finalele", a declarat profesorul Fanel Ionescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii