Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletul Denis Neacșu, dublu campion național U18

* sportivul de la CSM Brăila a câștigat probele de 60 și 400 m plat *  Andreea Mocanu, Denisa Balaban și Darius Techiu sunt campionii de la LPS Brăila * din nou, podium brăilean în proba de 60 m garduri masculin

 

La ediția 2021 a Campionatului Național de atletism în sală rezervat categoriei de vârstă U18, sportivii de la CSM Brăila și LPS Brăila au obținut rezultate foarte bune.

CSM Brăila a avut în competiție doi atleți și a cucerit trei medalii, două de aur și una de bronz. Dublu campion național a devenit Denis Neacșu, sportiv pregătit de profesoara Irina Roată, care a câștigat probele de 60 m plat și 400 m plat, timpii obținuți de brăilean reprezentând noi recorduri personale, 7:01 secunde, respectiv 51:22 secunde. Medalia de bronz a fost cucerită în proba de 60 m garduri de către Ștefan Lâlă, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu.

“Rezultatele sunt foarte bune, am scos maximum din ceea ce puteam realiza. Am participat cu doi sportivi și am obținut trei medalii. Lâlă este abia în primul său an la această categorie de vârstă, are timp să progreseze”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

 

Trei medalii de aur pentru LPS Brăila

Atleții de la LPS Brăila favoriți la câștigarea titlului național și-au realizat obiectivele. După ce, la jumătatea lunii trecute, a stabilit un nou record național de junioare III în proba de 60 m garduri, Andreea Mocanu, sportivă cu dublă legitimare, LPS Brăila – CSM Onești, a devenit campioană națională, de junioare II, în proba de 60 m plat, timpul realizat de sportiva pregătită de profesorul Florinel Ilie, fiind 7:80 secunde. La 60 m garduri fete, titlul i-a revenit brăilencei Denisa Balaban, atletă pregătită de profesorul Fănel Ionescu.

La competiția de la București, pe podium, în proba de 60 m garduri masculin au fost trei brăileni. Titlul de campion național i-a revenit lui Darius Techiu, iar medalia de argint lui Lucian Sâmpetru, atleți pregătiți de profesorul Fănel Ionescu. Locul al treilea a fost ocupat de sportivul de la CSM Brăila, Ștefan Lâlă. În proba de triplusalt masculin,

vicecampion național a devenit Raul Cîrlan, de la grupa profesoarei Luiza Gorciac, acesta reușind o săritură care a măsurat 13,44 metri. Alexia Ion a ocupat poziția a cincea în finala probei feminine de 60 m garduri.

Sportivii de la LPS Brăila au fost însoțiți la această competiție de profesorii Luiza Gorciac și Florinel Ilie.

“Un concurs excelent pentru atleții brăileni la această ediție a naționalelor de atletism U18. Ne-am realizat toate obiectivele pe care ni le-am propus”, ne-a declarat profesorul Florinel Ilie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii