Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletismul brailean traverseaza un sezon foarte bun

Cu toate ca nu au un stadion unde sa se antreneze in sezonul de vara, atletii braileni se afla angrenati in toate competitiile internationale si nu fac doar act de prezenta, ci puncteaza pentru Romania in clasamentele continentale.
Aurel Baciu a pus umarul la mentinerea lotului masculin al tarii in Liga I a Cupei Europei, sportivul CSM-ului reusind un merituos loc cinci in competitia seniorilor la 110 m garduri, desi el este la categoria de virsta tineret, dupa care a cucerit si doua medalii la balcaniada de seniori de la Sofia.
De astazi atletul brailean participa la Campionatele Europene de tineret de la Debrecen, care se desfasoara intre 10 si 16 iulie.
Alti patru atleti braileni, Ionut Vlaicu, Paraschiv Eftimie, Anamaria Ionita si Ramona Anghelas au obtinut biletele pentru Campionatele Europene rezervate juniorilor I, competitie care se va derula la Hengelo, in perioada 17-23 iulie.
"Cu o sala mica de atletism si cu o pista de dirt-track, pe care se antreneaza sportivii in perioada de vara am reusit sa devenim unul dintre cele mai puternice centre de atletism din tara. Chiar si in aceste conditii improprii am obtinut rezultate remarcabile pina acum. Oricum CSM-ul va face tot ce se poate pentru a demara lucrarile la terenul de atletism, o baza sportiva care a stat zece ani in paragina. Am obtinut multe performante in atletism, rezultate pe care la vremea respectiva le-am facut publice si acestea ar fi trebuit sa sensibilizeze autoritatile locale. Noi vom continua sa militam pentru sport, pentru performanta pentru ca o minte sanatoasa se dezvolta numai intr-un corp sanatos", a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii