Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atleţii juniori de la LPS Brăila s-au remarcat la primul test naţional

• brăilenii şi-au reconfirmat statutul de specialişti în probele de 60 m plat şi 60 m garduri la Campionatul Naţional de atletism, etapa I, rezervată juniorilor II şi III

 

În weekend-ul trecut a avut loc primul Grand Prix de sală rezervat atleţilor juniori II şi III, competiţie la care sportivii brăileni au fost în prim-plan.

Alessia Ion, de la grupa profesoarei Luiza Gorciac, a câştigat proba de 60 m garduri cu timpul de 9:20 secunde şi s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat, în concursul junioarelor III şi tot la aceeaşi categorie de vârstă, colegul ei de grupă, Raul Cîrlan, a ocupat poziţia a doua la triplusalt, cu o săritură care a măsurat 11.55 m. Vanesa Ghercă, tot de la grupa profesoarei Luiza Gorciac, s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m plat, în concursul juniorilor II.

Raul Cîrlan a reprezentat surpriza plăcută, el se antrenează într-un cadru oficial de doar patru luni, munceşte foarte mult şi sper ca la finale să treacă peste graniţa celor 12 m”, ne-a declarat profesoara Luiza Gorciac.

Robert Simion, atlet pregătit de profesoara Sica Lazăr, a câştigat proba de 60 m garduri, cu timpul de 8:12 secunde, iar la 60 m plat a trecut al doilea linia de sosire, ambele rezultate fiind obţinute în concursul juniorilor II. Colegii lui de grupă, Robet Hariga şi Denis Buricea, s-au clasat pe locul al treilea, respectiv al şaselea, la garduri.

Tot la juniori II, Andreea Dinu, de la grupa profesorului Nicu Roată, s-a clasat pe locul al doilea la 400 m şi pe al cincilea la 800 m, iar Mihaela Milea a ocupat poziţia a doua la garduri, timpul realizat de ea fiind 9:76 secunde.

Atletul Claudiu Săvulescu de la grupa profesorului Nicolae Iorga a terminat pe locul al cincilea cursa de 60 m garduri, în competiţia juniorilor II.

Juniorul III pregătit de profesorul Fănel Ionescu, Lucian Sîmpetru, a câştigat cursa de 60 m garduri cu timpul de 8:71 secunde şi s-a clasat pe locul al patrulea la sprint, iar Stefano Streche s-a clasat pe locul al treilea la garduri. La juniori II, Darius Techiu a ocupat locul secund la 60 m garduri, probă în care colegul lui de grupă, Răzvan Anghel, a ocupat locul al patrulea.

Andreea Marinescu de la grupa profesoarei Anilena Anton s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m garduri şi la 60 m plat, în concursul junioarelor III.

“Rezultatele obţinute de atleţii de la LPS Brăila au fost foarte bune, promiţătoare în perspectiva finalelor de sală din acest an. A fost un moment propice pentru noi, ca să vedem unde mai avem de insistat în procesul de pregătire”, a fost concluzia profesoarei Luiza Gorciac.




Categorie articol: 

Comentarii