Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atleţii de la CSM Brăila s-au remarcat la “Cupa Bistriţei”

• toţi au realizat noi recorduri personale • Alexandru Şendrea şi Adelina Dumitrache au câştigat proba de 60 m garduri

 

Sala de atletism din Bacău a găzduit, week-end-ul trecut, cea de-a 35-a ediţie a deja tradiţionalei competiţii “Cupa Bistriţei”. Întrecerea a fost open. Au participat atleţii seniori, cei de la tineret şi juniorii şi s-a alcătuit un singur clasament pe probe.

În acest an, toţi atleţii de la CSM Brăila care au participat la competiţia de la Bacău şi-au relizat noi recorduri personale. Junior I, Sebastian Băjănică, de la grupa profesoarei Irina Roată, s-a clasat pe locul al doilea la săritura în lungime, după o săritură care a măsurat 6,25 m, iar la 60 m plat a trecut al patrulea linia de sosire. Colegul său de grupă, Alexandru Şendrea, care este junior II, a câştigat proba de 60 m garduri şi s-a clasat pe poziţia a doua la triplusalt. Tot junior II, Ştefan Lâlă, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, a ocupat locul al doilea la 60 m garduri. La această categorie de vârstă a concurat şi Denis Neacşu. Atletul brăilean s-a clasat pe locul al patrulea la 400 m plat şi pe al cincilea, la 60 m plat.

Şi atleţii juniori III şi-au îmbogăţit propriile recorduri. Adelina Dumitrache a câştigat proba de 60 m garduri la această categorie de vârstă, timpul realizat de ea fiind 9.44 secunde. La 60 m plat, brăileanca s-a clasat pe locul al şaselea.

Juniori III în primul an, Andrei Rădulescu şi Ştefan Dumitrache au avut evoluţii în creştere la săritura în lungime şi 200 m plat, respectiv la 400 m plat.

“Consider că ne-am realizat obiectivele. Toţi atleţii care au format delegaţia noastră şi-au realizat noi recorduri personale. Fiind probe open, nu la toate probele locurile ocupate de sportivii noştri au fost în concordanţă cu timpii realizaţi”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.
Categorie articol: 

Comentarii