Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atleţii de la CSM Brăila şi LPS Brăila au trecut cu bine de primul examen al verii

* la Cupa României, Alexandru Şendrea şi Denis Neacşu au câştigat probele de 110 m garduri, respectiv 400 m garduri * vedeta delegaţiei de la LPS Brăila a fost Andreea Mocanu, consideră profesoara Sica Lazăr

 

 

 

Atleţii brăileni au obţinut rezultate bune la prima competiţie oficială programată în România după încheierea stării de urgenţă. Este vorba despre Cupa României, un open rezervat juniorilor I şi II care a avut loc pe 24 şi 25 iulie la Complexul Sportiv “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti. Dar au concurat şi juniori III, rezultatele acestora fiind afişate într-un clasament general, alături de cele ale juniorilor II.

La prima competiţie în aer liber, Alexandru Şendrea de la CSM Brăila, de la grupa profesoarei Irina Roată, a câştigat proba de 110 m garduri, iar colegul lui, Denis Neacşu, s-a impus în proba de 400 m garduri. Tot de la CSM Brăila, Ştefan Lâlă, de la grupa profesoarei Anamaria Caragaţă, s-a clasat pe locul al treilea, la general, în proba de 300 m garduri.

A fost un concurs foarte greu, iar pentru cât s-a muncit, rezultatele sunt bune. Eu sunt mulţumită. Am respectat regulile de distanţare, sperăm ca, în continuare, să se defăşoare toate competiţiile naţionale oficiale programate pentru perioada de vară”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

De la LPS Brăila s-a remarcat Andreea Mocanu. Atletă aflată în primul an la junioare III, Mocanu, pregătită de profesorul Florinel Ilie, s-a clasat pe locul al 6-lea la general, în proba de 100 m plat, şi pe poziţia a 2-a la junioare III. De asemenea, Andreea Mocanu s-a clasat pe locul secund la 200 m plat la junioare III, 26:85 fiind timpul realizat de ea, iar în clasamentul general al probei a ocupat poziţia a 9-a.

Din punctul meu de vedere, Mocanu, prin evoluţiile ei, a fost vedeta delegaţiei de la LPS Brăila”, a explicat profesoara Sica Lazăr.

La junioare II, Denisa Balaban, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, a ocupat locul al 2-lea la 100 m garduri, junioare II.

În proba de 110 m garduri a atleţilor de la categoria de vârstă U20 au luat startul doi sportivi, Robert Simion şi Robert Hariga, ambii de la grupa profesoarei Sica Lazăr, aceasta fiind şi ordinea în care au trecut linia de sosire.

Suntem departe de timpii pe care îi realizam în sezonul trecut. A fost un concurs cu reguli noi, sperăm ca să putem duce la final sezonul competiţional de vară”, a mai spus Sica Lazăr.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii