Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atleţii Copii 1 de la LPS Brăila, pe podium la naţionale

• Bianca Mocanu a devenit dublă campioană naţională • medalii de aur şi-au trecut în cont Claudiu Roşiu şi Cosmin Pitulice • clubul brăilean a mai obţinut şi o medalie de bronz         

 

Atletismul brăilean are viitor, aceasta este concluzia după naţionalele copiilor 1, competiţie la care sportivii de la LPS Brăila au avut evoluţii foarte bune.

Vedeta delegaţiei brăilene a fost Bianca Mocanu de la grupa profesorului Florinel Ilie, care a devenit dublă campioană naţională. Mocanu a câştigat proba de 60 m garduri cu timpul de 9:25 secunde şi apoi s-a impus şi la 200 m garduri cu un timp de asemenea bun, 28:80 secunde.

Claudiu Roşiu, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, a cucerit titlul naţional la 200 m garduri, 28:90 fiind timpul realizat de reprezentantul LPS-ului, iar la 60 m garduri, probă în care a oprit acele cronometrului după 9:48 secunde, a obţinut medalia de bronz.

Tot pe prima treaptă a podiumului de premiere a urcat şi Cosmin Pitulice, atlet pregătit de profesoara Sica Lazăr, la finalul probei de 60 m garduri, timpul realizat de campionul naţional fiind 9:42 secunde. Pitulice s-a clasat pe locul al patrulea la 200 m garduri, poziţie pe care s-a situat şi David Gheosu, la 60 m garduri.

La competiţie a participat şi Ana Anton, care s-a clasat pe poziţia a opta la 200 m garduri şi pe a şasea la 60 m garduri.

“De departe, vedeta delegaţiei noastre a fost Bianca Mocanu, însă pe ansamblu rezultatele au fost foarte bune. Din urmă vine o generaţie foarte bună de atleţi, totul depinde de noi, de condiţiile pe care le vom oferi ca aceşti copii să ducă pe mai departe tradiţia atletismului brăilean”, ne-a declarat profesoara Sica Lazăr.
Categorie articol: 

Comentarii