Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atitudine deplasata a Irinei Loghin la "Zilele Judetului" Braila

Festivalul dedicat "Zilelor Judetului" Braila a fost umbrit marti seara de un incident petrecut in timpul concertului sustinut de Irina Loghin si Fuego. Dupa o intirziere de aproape o ora fata de cea anuntata, timp in care ansamblul "Stelute Dunarene" a demonstrat brailenilor ca sint multi copii talentati care pot cinta chiar mai bine decit vedete consacrate, cei doi artisti au aparut pe scena in aplauzele publicului strins in numar impresionant pentru a-i asculta. Spre surprinderea tuturor insa, Irina Loghin a anuntat ca nu va cinta pina cind nu vor disparea din cimpul ei vizual toti cameramanii si fotografii. Solicitare mai mult decit deplasata in conditiile in care era vorba de un concert in aer liber, intens mediatizat de presa, si care, mai mult, era si transmis in direct de una dintre televiziunile locale. Explicatia oferita de artista a fost ca, in ultimul timp, a fost "filmata destul de urit", si ca nu mai tolereaza asa ceva.

Redactorul "Obiectiv" a fost bruscat de o persoana din anturajul artistei

In momentele de bulversare de dupa anuntul artistei, cind toti cameramanii si fotografii nu intelegeau inca ce se intimpla, redactorul nostru s-a apropiat citiva metri de scena pentru a face totusi o fotografie, asa cum era normal la un astfel de eveniment, moment in care o persoana din anturajul artistei, o "doamna", s-a repezit si l-a bruscat. Redactorul nostru a fost luat in mod violent de miini, "doamna" i-a pus mina pe obiectivul camerei, in incercarea, total nejustificata, de a-l impiedica sa ii faca poze "doamnei muzicii populare romanesti". Si tot ca o "doamna", persoana respectiva a continuat sa ii indeparteze pe cameramani. Ba, mai mult, Irina Loghin a cerut sa fie luata si camera principala care transmitea in direct. In fine, dupa ce a fost eliberata toata zona din fata scenei, a inceput si concertul. Artista a cintat timp de jumatate de ora, o melodie live, iar restul peste pozitiv, mai precis playback. Cu toate acestea, publicul nu a parut prea deranjat, fiind multumit ca asculta muzica si se distreaza.

Fuego - demonstratie de profesionalism

Dupa o jumatate de ora, a intrat in scena Fuego, care a demonstrat ca, desi nu are notorietatea Irinei Loghin, intelege mult mai bine decit aceasta ce inseamna sa faci spectacol si sa cinti pentru public. Acesta a cintat pentru multime, din multime, preferind sa ia contact cu publicul de foarte aproape si anuntind ca exact in acea seara implinea 30 de ani. Atitudinea artistului a dat bine si a prins la braileni, care au dansat si cintat pe muzica lui. Mai mult, acesta nu s-a aratat deranjat de fotografi si cameramani, ba chiar a pozat de cite ori s-a ivit prilejul. Din nefericire, minunea sau mai bine zis atmosfera profesionista a durat doar o jumatate de ora, pentru finalul spectacolului Irina loghin si staff-ul revenind in lumina reflectoarelor. Moment in care s-a repetat scena de mai devreme, cu indepartarea tututor celor care aveau un dispozitiv de fotografiat sau inregistrat in mina. Singurul acceptat a fost fotograful care facea parte din echipa celor doi. Irina Loghin si Fuego au cintat impreuna inca un sfert de ora. Brailenii au fost totusi incintati ca au avut ce vedea intr-o seara de marti si au apreciat initiativa CJ Braila de a le oferi un spectacol.
In incheierea manifestarilor, CJ a pregatit in aceasta seara brailenilor un spectacol sustinut de laureatii concursului international de muzica usoara "George Grigoriu", din 2005 si 2006. Spectacolul va incepe la orele 19.00, dar sarbatoarea "Zilelor Judetului" nu se va termina cu un foc de artificii, asa cum majoritatea brailenilor se astepta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii