Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atenție, mâine se oprește apa în zona Hipodrom

* intervalul orar comunicat de operatorul de apă-canal este 8.00 - 18.00 * vor fi afectate și unitățile școlare din zonă

Compania de Utilități Publice ”Dunărea” Brăila a anunțat pentru mâine, 27 septembrie, intreruperea furnizării apei potabile, în intervalul orar 8.00 - 18.00 pentru executarea unor lucrări la stația de hidrofor HIPODROM. Operatorul a anunțat că vor fi afectați toți consumatorii din cartierul Hipodrom racordați la acest hidrofor. Mai precis, este vorba despre:

- blocurile din zona străzilor Hipodrom, Pietății Școlilor și Aleea Policlinicii

- toti agenții economici de la Complexul Mare Hipodrom, Complexul Mic Hipodrom, Microhala Hipodrom și ceilalți agenți economici din această zonă;

- Școala Mihai Eminescu, Liceul Pedagogic D.P. Perpessicius, Grădinițele 37, 43 și 48, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, Serviciul de Ambulanță Județean Brăila, precum și Policlinica 2 .

Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și-i asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei este mesajul din partea operatorului public de apă-canal.
Categorie articol: 

Comentarii