Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atenţie la pietoni!

Poliţiştii rutieri i-au urmărit în trafic pe conducătorii auto care nu acordă prioritate pietonilor angajaţi în traversări regulamentare sau se urcă băuţi la volan. Într-o singură zi, peste 70 de şoferi au fost amendaţi şi patru au fost lăsaţi fără permis.
În ziua de 27 august, efective de poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier Brăila au acţionat, pe străzile principale din municipiul Brăila, dar şi pe drumurile din mediul rural. Acţiunile au fost desfăşurate în scopul prevenirii producerii accidentelor rutiere care au drept cauze neacordarea priorităţii pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice. "Poliţiştii au constatat 76 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare de 40.920 de lei, şi au ridicat în vederea suspendării 4 permise de conducere", a precizat insp. principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii brăileni recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteza adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii