Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atenţie cu portofelele la serviciu! Bani furaţi din birourile unor societăţi

un bărbat de 65 de ani din judeţul Galaţi a sustras o borsetă cu 1.000 lei şi 85 de euro din incinta unei clădiri cu birouri de pe Râmnicu Sărat • gălăţeanul a mers apoi pe Calea Călăraşilor şi a sustras un portofel cu bani din incinta unei bănci • poliţiştii l-au identificat pe hoţ

 

Hoţ identificat după mai multe luni de anchetă. Un gălăţean de 65 de ani a venit la Brăila şi s-a apucat să fure bani din incinta unor societăţi. El a dat două lovituri, la o clădire cu birouri de pe Râmnicu Sărat şi la o bancă de pe Calea Călăraşilor. Faptele au fost comise în lunile decembrie 2018 şi ianuarie 2019, însă acum poliţiştii au dat de urma hoţului.

Astfel, în cursul zilei de 22 octombrie, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat din judeţul Galaţi, bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt calificat. “În fapt, în zilele de 26 noiembrie 2018 şi 8 ianuarie 2019, acesta ar fi pătruns în birourile a două societăţi societăţi de pe raza municipiului, unde nu era permis accesul publicului. Profitând de faptul că acestea nu erau asigurate, bărbatul ar fi sustras bani şi bunuri în valoare totală de 2.500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 65 de ani a intrat în clădirea de pe Râmnicu Sărat şi a sustras o borsetă în care se afla suma de 1.000 lei şi 85 de euro. Din incinta băncii de pe Calea Călăraşilor, gălăţeanul a reuşit să fure un portofel î care se aflau mai multe documente şi suma de 500 lei.
Categorie articol: 

Comentarii