Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ATENŢIE! Astăzi se face rocada între secţiile Oncologie şi Cardiologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

• mutarea se va finaliza abia duminică • începând de luni, pacienţii de la Oncologie trebuie să meargă la fostul Spital 3, în timp ce bolnavii de la Cardiologie se vor adresa Corpului A, de pe Buzăului

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila anunţă că, începând de astăzi şi până duminică, are loc o schimbare majoră între două secţii. Este vorba despre rocada Oncologie-Cardiologie, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. Concret, de luni Corpul B (fostul Spital 3) va găzdui secţia de Oncologie, în timp ce secţia de Cardiologie va funcţiona la etajul 6 al Corpului A (pe Şoseaua Buzăului). “Pacienţii care vin în urgenţă vor fi preluaţi în Unitatea de Primiri Urgenţe, iar pacienţii cu internări programate sunt rugaţi să ia legătura cu medicul specialist în vederea reprogramării”, este apelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Tot din data de 13 august 2018, adică de luni, internările pentru Oncologie se vor face la Corpul B, unde există intrare separată prin curte, iar cele pentru cardiologie se vor face prin UPU sau biroul de internări din Corpul A.

De asemenea, cabinetele din Ambulatoriu (policlinică) se mută şi ele corespunzător, mai informează SJU. Oncologia la parterul Corpului B cu intrare separată prin curte, în timp ce Cardiologia la etajul I al Corpului A.

De la Direcţia de Sănătate Publică Brăila ni s-a transmis că Spitalul Judeţean s-a încadrat în termenul stabilit în autorizaţia de funcţionare pentru mutarea secţiilor.
Categorie articol: 

Comentarii