Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atacul din Music Pub. Dasaev a mai primit o lună de arest

* astăzi, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestării preventive cu încă 30 de zile pentru Daniel Gabriel Husein, acuzat de tentativa de omor din Music Pub *

 

 

Acuzat de comiterea unei fapte grave cu violență, fiind vorba de atacul din Music Pub, inculpatul Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, nu scapă de arestul preventiv. Astăzi, inculpatul Dasaev a fost dus de procuror în fața instanței și s-a cerut prelungirea măsurii preventive. Judecătorii au decis ca Dasaev să mai stea o lună în spatele gratiilor, măsura arestului preventiv fiind prelungită pentru 30 de zile. Măsura poate fi contestată.

Daniel Gabriel Husein este acuzat de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Reamintim că Dasaev a ajuns în spatele gratiilor, după ce procurorii l-au acuzat că ar fi înjunghiat doi sportivi ai Cuza Sport, de origine americană, în seara zilei de 15 septembrie 2018, pe holul băii terasei “The Music Pub” de lângă patinoar. Conflictul a fost unul spontan, din motive care nu sunt încă foarte clare. Cei doi baschetbalişti au ajuns la spital şi au intrat direct în sala de operaţie. Dasaev s-a prezentat singur la instanţă, pe 17 septembrie, deoarece, susţine el, a aflat din presă de acuzaţiile care i se aduc şi a venit să afle mai multe detalii despre acest lucru. La intrarea în instanţă, a pledat nevinovat în faţa jurnaliştilor. Se pare totuşi că procurorii au avut suficiente dovezi încât să-i convingă pe judecători să aprobe cererea pentru arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii