Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atacatorul de la casa de schimb valutar, în faţa instanţei

procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Niculae S., acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie • la începutul lunii octombrie, bărbatul de 38 de ani i-a sustras suma de 220 euro unei femei care se afla la o casă de schimb valutar de pe Calea Călăraşilor • tâlharul a fost arestat

 

Tâlharul de la casa de schimb valutar, în faţa instanţei de judecată. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, Niculae S., care s-a năpustit asupra unei femei şi i-a sustras câteva sute de euro. Instanţa va decide pedeapsa pe care o merită.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus trimiterea în judecată a inculpatului cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 Cod Penal. În rechizitoriul procurorului se arată faptul că, la data de 7 octombrie 2019, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a fost înregistrat dosarul privind pe inculpatul acuzat de tâlhărie în zona unei case de schimb valutar din municipiu. Potrivit procurorului de caz, la data de 7 octombrie, în jurul orei 13.40, inculpatul N.S. a deposedat-o prin violenţă de suma de 220 euro pe persoana vătămată S.S. Aceasta se afla în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Brăila.

La momentul depistării, asupra inculpatului a fost găsită în urma controlului corporal suma de 220 euro în buzunarul din spate al pantalonului cu care era îmbrăcat”, au arătat procurorii.

Fapta a fost comisă chiar în miezul zilei, la o casă de schimb valutar de pe Calea Călăraşilor, o femeie de 32 de ani fiind lăsată fără suma de 300 de euro.   În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, din spatele acesteia, un bărbat necunoscut i-a smuls banii. Aceasta s-a luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societăţii, care l-a imobilizat pe suspect până la sosirea echipajului de poliţie. Bărbatul a fost percheziţionat de poliţişti, asupra sa fiind găsită diferenţa de bani, respectiv cei 220 de euro. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, el fiind apoi arestat pentru 30 de zile.

După ce s-a dispus trimiterea în judecată, dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii